Δικηγορικός Σύλλογος Άθηνών (ΔΣΑ) – Τό άρθρο 14 παράγραφος 5 τού Μνημονίου, παραδίδει μέ μιά ύπογραφή τήν έθνική μας κυριαρχία. Η δανειακή σύμβαση είναι ΕΚΝΟΜΗ.

 

Πηγή : http://agiooros.org/viewtopic.php?f=13&t=5418

Ό ΔΣΑ άναφέρεται στό άρθρο 14 παράγραφος 5 τού Μνημονίου, πού ορίζει τά εξής :

14. ΕΦΑΡΜΟΣΤΕΟ ΔΙΚΑΙΟ ΚΑΙ ΔΙΚΑΙΟΔΟΣΙΑ

(5) Με την παρούσα ο Δανειολήπτης αμετάκλητα και άνευ όρων παραιτείται από κάθε ασυλία που έχει ή πρόκειται να αποκτήσει, όσον αφορά τον ίδιο ή τα περιουσιακά του στοιχεία, από νομικές διαδικασίες σε σχέση με την παρούσα Σύμβαση, περιλαμβανομένων, χωρίς περιορισμούς της ασυλίας όσον αφορά την άσκηση αγώγής, δικαστική απόφαση ή άλλη διαταγή, κατάσχεση, αναστολή έκτελέσης δικαστικής αποφάσης ή προσωρινή διαταγή, και όσον αφορά την εκτέλεση και επιβολή κατά των περιουσιακών στοιχείων του στο βαθμό που δεν το απαγορεύει αναγκαστικός νόμος. 

Διαβάστε ολο τό Μνημόνιο εδώ :

Τό Μνημόνιο – ‘Ο Μηχανισμός Στήριξης – Σύμβαση Δανειακής διευκόλυνσης – ‘Η ” Σύμβαση” – 20 Μαίου 2010

https://norfid.wordpress.com/wp-content/uploads/2010/11/to-mnhmonio-mhxanismos-sthri3hs-sumvash-daneiakhs-dieukolunshs-20-maiou-2010.pdf

καί τό Νόμο πού ψηφίστηκε στήν Έλληνική Βουλή γία νά τό εγκρίνει εδώ :

Τό Μνημόνιο – ‘Ο Μηχανισμός στήριξης τής ‘Ελληνικής οίκονομίας – Νόμος 3845 – ΦΕΚ 65/Α/6-5-2010 – Μέτρα για την εφαρμογή του μηχανισμού στήριξης της ελληνικής οικονομίας από τα κράτη−μέλη της Ζώνης του ευρώ και το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο.

https://norfid.wordpress.com/wp-content/uploads/2010/11/nomos-3845-o-mhxanismos-sthri3hs-mnhmonio-fek-65-a-6-maiou-2010.pdf

Σχολιάστε

Σχολιάστε