Λιακόπουλος

Κατάλογος των αιρέσεων που διαδίδει ο Δ. Λιακόπουλος.

Κατάλογος εδαφίων της Αγίας Γραφής που παραποιεί ο Δ. Λιακόπουλος.

Φαινόμενα που προκαλούν σύγχυση: H περίπτωση Λιακόπουλου.

Οι αμετάφραστες ονομασίες του Θεού στην Αγία Γραφή : Ελωείμ, Ελλιών, Σαδδαΐ, Ελωάχ, Ηλί, Αδωναΐ, Σαβαώθ, Ιαβέ, Ιά (μέρος α΄).

Φάκελλος Δημοσθένης Λιακόπουλος : Οι αναρίθμητες πλάνες και αιρέσεις του, στο φώς της Ορθοδοξίας / Μέρος 2ο : Απάτη τα σημεία στο Τραχώνι της Κύπρου.

Φάκελλος Δημοσθένης Λιακόπουλος : Οι αναρίθμητες πλάνες και αιρέσεις του, στο φώς της Ορθοδοξίας / Μέρος 3ο : Η λευκή πυραμίδα της Κίνας.

Φάκελλος Δημοσθένης Λιακόπουλος : Οι αναρίθμητες πλάνες και αιρέσεις του, στο φώς της Ορθοδοξίας / Μέρος 4ο : Έκθεση πλανών και σφαλμάτων (Πρεσβυτέρου Πέτρου Πανταζή).

Φάκελλος Δημοσθένης Λιακόπουλος : Οι αναρίθμητες πλάνες και αιρέσεις του, στο φώς της Ορθοδοξίας / Μέρος 5ο : Το βιβλίο του μοναχού Παρθενίου : Το χάραγμα της Αποκάλυψης.

Φάκελλος Δημοσθένης Λιακόπουλος : Οι αναρίθμητες πλάνες και αιρέσεις του, στο φώς της Ορθοδοξίας / Μέρος 6ο : Σολομωνική δαιμονολογία στο βιβλίο του Νεφελίμ.

Φάκελλος Δημοσθένης Λιακόπουλος : Οι αναρίθμητες πλάνες και αιρέσεις του, στο φώς της Ορθοδοξίας / Μέρος 7ο : Η αλλοίωση του Ψαλμού Ργ΄(103), 4 .

Φάκελλος Δημοσθένης Λιακόπουλος : Οι αναρίθμητες πλάνες και αιρέσεις του, στο φώς της Ορθοδοξίας / Γένεσις 6,1-4 : Οι υιοί του Θεού, οι θυγατέρες των ανθρώπων και οι γίγαντες. (μέρος α΄).

Η αίρεση των Ραελιανών και οι ”Ελοχείμ”.

Σχολιάστε

1 σχόλιο

  1. Παναγιώτης Μακρής

     /  08/07/2013

    Επιτέλους και κάποιος που εκθέτει τις αιρετικές πλάνες του κ Λιακόπουλου και μάλιστα με αρκετή λεπτομέρεια. Εύγε!!

    Απάντηση

Σχολιάστε