Επίθεση Hacker στην ιστοσελίδα της Εστίας Πατερικών Μελετών ,» Όρθρος» – Στόχος το τμήμα συλλογής υπογραφών εναντίον της Κάρτας Του Πολίτη.

05.03.2012

Εδώ και λίγες ώρες η  επίσημη ιστοσελίδα  της «ΕΣΤΙΑΣ ΠΑΤΕΡΙΚΩΝ ΜΕΛΕΤΩΝ»  με τον τίτλο  «Όρθρος» (http://www.orthros.eu/index.php?option=com_wrapper&view=wrapper&Itemid=173&lang=el) δέχθηκε  επίθεση απο επαγγελματίες  μισθοφόρους  δολιοφθορείς  του διαδικτύου  (hackers).
 
Ο στόχος τους  δεν ήταν  αυτή καθ΄εαυτή  η ιστοσελίδα του  «Όρθρου»,  αλλά  εκείνο το τμήμα  της που ασχολείται  με την  γνωστή  πλέον  πρωτοβουλία   της  συλλογής υπογραφών  εναντίον  της Κάρτας Του Πολίτη  και της  δικτατορίας  της  «Ηλεκτρονικής  διακυβέρνησης».
 

Όλοι εμείς της  ΠΡ.Α.Ο.Σ  ( Πρωτοβουλίας Αντιρρησιών Ορθόδοξης Συνείδησης), που  πάνω από δύο χρόνια  αγωνιζόμαστε  εναντίον  της  επιβολής   του τυρρανικού, μισάνθρωπου ( άρα και αντίχριστου)  ηλεκτρονικού φακελώματος  και κάθε άλλου συστήματος  «διαχείρισης»  του Θεόσδοτου δώρου της  ελευθερίας, όπως  η «Κάρτα Του Πολίτη», περιμέναμε  ότι αργά ή γρήγορα ο μισθοφορικός  στρατός  των εχθρών της Εκκλησίας και της ελευθερίας  θα  μας επιτεθεί.

Αυτό έγινε  όταν  οι  επώνυμοι  «Αντιρρησίες Ορθόδοξης Συνείδησης» ξεπέρασαν  τους  86.000  ( όσοι  έχουν μέχρι στιγμής υπογράψει  εναντίον της Κάρτας Του Πολίτη και των τυρρανικών  εφαρμογών της  «Ηλεκτρονικής διακυβέρνησης»).

Εδώ λοιπόν και κάποιες ώρες, όποιος  προσπαθήσει  μέσω του διαδικτύου να υπογράψει σε αυτήν την πρωτοβουλία   με τον τίτλο  «Αρνούμαι και υπογράφω», αντί να οδηγηθεί αυτομάτως στο  ειδικό τμήμα  συλλογής υπογραφών  του «Όρθρου»  θα βρεθεί  σε έναν  ιστότοπο που διαφημίζει  την αγορά  γνωστών φαρμακευτικών  σκευασμάτων (σημ. viagra, levitra κλπ) που  «βοηθούν»  όσους  έχουν  «σεξουαλικά» προβλήματα.

Φυσικά η επιλογή  των hackers να μολύνουν την ιστοσελίδα  με τον συγκεκριμένο τρόπο  δεν ήταν καθόλου τυχαία.

Είναι προφανές ότι  ήθελαν όχι μόνο να  εμποδίσουν  την συλλογή  υπογραφών  αλλά και να προσβάλλουν   την  ανόθευτη  Ορθόδοξη  συνείδηση εκείνου  του ελεύθερου  Έλληνα Ορθόδοξου που θα προσπαθήσει να δηλώσει την εναντίωσή του και σε αυτήν  την  τυρρανική  εφαρμογή   του δωσίλογου  καθεστώτος.

Οι τεχνικοί  και διαχειριστές  της επίσημης  ιστοσελίδας  της ΕΣΤΙΑΣ ΠΑΤΕΡΙΚΩΝ ΜΕΛΕΤΩΝ http://www.orthros.eu/  , μας ενημέρωσαν  ότι :

1) ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ  ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΤΑΛΟΓΟ ΟΣΩΝ ΕΧΩΝ ΥΠΟΓΡΑΨΕΙ ΜΕΧΡΙ ΣΤΙΣΓΜΗΣ

2) Η ιστοσελίδα  του «Όρθρου»  έχει  προσωρινά  βγεί εκτός λειτουργίας  μέχρις ότου «απολυμανθεί» από όσα κακόβουλα  προγράμματα  έχουν εγκαταστήσει  οι  μισθωμένοι δολιοφθορείς  του διαδικτύου.

3) Όσοι  «Αντιρρησίες Ορθόδοξης Συνείδησης»  επιθυμούν να ενδυναμώσουν αυτήν την  Πανελλήνια  εναντίωσή μας  στην  τυρρανία  του ηλεκτρονικού φακελώματος  και της υφαρπαγής  του Θεόσδοτου δώρου  της  ελευθερίας , μπορούν μέχρι να αποκατασταθεί  η  ομαλή λειτουργία  της ιστοσελίδας  μας να αποστέλλουν  ταχυδρομικά  το παρακάτω έντυπο  στην  διεύθυνση :

ΕΣΤΙΑ ΠΑΤΕΡΙΚΩΝ ΜΕΛΕΤΩΝ, Β. ΗΠΕΙΡΟΥ  47,151 25 ΜΑΡΟΥΣΙ

4) Θα γίνει η απαραίτητη  καταγγελία  στην  υπηρεσία δίωξης ηλεκτρονικού εγκλήματος  της  Ελληνικής Αστυνομίας  όπως και κάθε άλλη  νόμιμη ενέργεια, εναντίον εκείνων  που  με δολιοφθορές  αλλά και άλλους τρόπους  προσπαθούν  να  εμποδίσουν την  ελεύθερη διακίνηση  ιδεών και απόψεων   καθώς επίσης και όσων  προσβάλλουν  καθ΄οινδήποτε τρόπο  την θρησκευτική  συνείδηση  των  Ορθοδόξων Ελλήνων.

Καλούμε όλους  τους  φίλους  αναγνώστες  όπως και κάθε ελεύθερα σκεπτόμενο  δημοκράτη   Ορθόδοξο  Έλληνα  να  μην  υποχωρήσει   στην τρομοκρατία , στους εκβιασμούς  ή στις  παραπλανητικές προπαγάνδες (απο όπου κι αν προέρχονται)  των εμφανών  και αφανών  επιτελείων  της «Νέας Εποχής».

Η  ιστοσελίδα  «Όρθρος» και η  διαδικτυακή συλλογή υπογραφών  εναντίον  των τυρρανικών εφαρμογών  της «ηλεκτρονικής διακυβέρνησης»  και της «Κάρτας Του Πολίτη»,δεν  φοβάται  κανέναν  hacker  και δηλώνει  ότι  σε λίγο  θα είναι πάλι  σε  κανονική λειτουργία.

http://orthodox-watch.blogspot.com/2012/03/hackers.html

Η ιστοσελίδα «Ορθρος» και το δίκτυο συλλογής υπογραφών εναντίον της Κάρτας Του Πολίτη επαναλειτουργεί κανονικά μετά την τελευταία επίθεση που δέχτηκε απο Hackers.

Μετά την τελευταία επίθεση που δέχτηκε  απο hackers η  επίσημη ιστοσελίδα  της «ΕΣΤΙΑΣ ΠΑΤΕΡΙΚΩΝ ΜΕΛΕΤΩΝ» και κατόπιν της φιλότιμης  προσπάθειας  των  τεχνικών  υποστήριξης, ο  «Όρθρος»  καθώς επίσης και το δίκτυο  συλλογής υπογραφών  εναντίον της «Κάρτας Του Πολίτη», λειτουργούν  πάλι  κανονικά.

http://orthodox-watch.blogspot.com/2012/03/hackers.html

Advertisements
Προηγούμενο άρθρο
Σχολιάστε

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: