Καί η προδοσία δέν έχει τέλος – Ρόουαν Ουΐλλιαμς, Αρχιεπίσκοπος του Καντέρμπουρυ (με το σήμα του Σατανά) και Δρυϊδης-Βάρδος. Συναντήσεις με Αρχιεπίσκοπο, συμμετοχή & συμπροσευχή σε Θεία Λειτουργία με Μητροπολίτη Μεσσηνίας.

Ίερώνυμε καί Χρυσόστομε φιλήματι τὸν υἱὸν τοῦ ἀνθρώπου παραδίδετε ;

Ενώ η χώρα μας ζεί πολύ δύσκολες στιγμές, ό λαός στενάζει από τήν οικονομική ανέχεια πού τού έχουν έπιβάλει, καί άγωνιά γία τίς Ήλεκτρονικές Κάρτες πού τού έτοιμάζουν

» Αυτοί ‘‘ (έτσι θά πρέπει νά τούς άποκαλούμε από εδώ καί περά) μετατρέπουν έκκλησίες σέ κέντρα διασκέδασης καί μπουζουκτζίδικα >>> Άπίστευτη βεβήλωση, άθλιας έμπνεύσεως συναυλία διοργανώνει η ‘Αρχιεπισκοπή Άθηνών καί το Μέγαρο μουσικής, στόν Άγιο Παντελεήμονα !!! , κάνουν άφή όλυμπιακής φλόγας μέσα στό Ιέρό >>> ΤΡΑΓΙΚΟ ΟΛΙΣΘΗΜΑ ! – Στήν κρύπτη τόυ καθολικού τής Μονής τής Παναγίας Κοσμοσώτειρας, στίς Φέρες τού Έβρου, έγινε ή αφή τής Όλυμπιακής φλόγας τών Special Olympics, Η Αφή της Φλόγας, έγινε από τον Μητροπολίτη Αλεξανδρουπόλεως, Τραιανουπόλεως και Σαμοθράκης Άνθιμο, από το άσβεστο καντήλι !!! Άκόμη χειρότερα έκανε έξοδο από τήν Ώραια Πύλη συνοδευόμενος από ανήλικο κοριτσάκι με κορδελλα στα μαλλια, πού έφερε τήν φλόγα!!!! καί  ΤΡΑΓΙΚΟ ΟΛΙΣΘΗΜΑ ! – Στήν κρύπτη τόυ καθολικού τής Μονής τής Παναγίας Κοσμοσώτειρας, στίς Φέρες τού Έβρου, έγινε ή αφή τής Όλυμπιακής φλόγας τών Special Olympics, Η Αφή της Φλόγας, έγινε από τον Μητροπολίτη Αλεξανδρουπόλεως, Τραιανουπόλεως και Σαμοθράκης Άνθιμο, από το άσβεστο καντήλι !!! Άκόμη χειρότερα έκανε έξοδο από τήν Ώραια Πύλη συνοδευόμενος από ανήλικο κοριτσάκι με κορδελλα στα μαλλια, πού έφερε τήν φλόγα!!!! (Μέρος Β’), υποδέχονται κατά συρροήν όλο τόν συρφετό τών αίρετικών, τούς άποκαλούν αδελφούς καί συμπροσεύχονται μαζί τους. !!!

Καί φυσικά δέν δίνουν καμμία σημασία στά λόγια τών αγίων Πατέρων πού όνομάζουν τήν κάθε αίρεση : » μελωδία θηλυπρεπή, έναγή συμμορία καί δαιμονιώδη ομήγυρη ». Ο κατήφορος τους δέν έχει τέλος ( μέ τήν ανοχή κλήρου καί λαού). Οί παραβάσεις τών Ίερών Κανόνων είναι πλεόν καθημερινό φαινόμενο καί δέν φαίνεται νά υπάρχει σταματημός. Καμμία σχεδόν αντίδραση (πλήν έλαχίστων) από τόν πιστό λαό καί τούς ιερείς. Η προδοσία έγινε συνήθεια καί κανόνας. !!!

Άς δούμε λοιπόν τήν επίσκεψη τού Ρόουαν Ουΐλλιαμς »αρχιεπισκόπου» του Καντέρμπουρυ


Ο Δρυϊδισμός είναι μια σύγχρονη μορφή νεοπαγανιστικής λατρείας και ένα από τα πολλά κομμάτια του ευρύτερου νεο-παγανιστικού κινήματος.Άλλες γνωστές μορφές νεοπαγανιστικών λατρειών είναι ο Οντινισμός, η Wicca, ο Σαμανισμός κ.α.
Ο Αρχιεπίσκοπος του Καντέρμπουρυ Ρόουαν Ουΐλλιαμς τον Αύγουστο του 2002, δυο μόλις μήνες πριν από την επίσημη ανάληψη των νέων καθηκόντων του ως Αρχιεπίσκοπος, έγινε επίτιμο μέλος της «Αδελφότητας των Δρυίδων της Ούαλλίας» σε μια τελετή στο Σαίντ Νταίηβιτς της Ούαλλίας, εχρίσθη Δρυϊδης-Βάρδος από τον Αρχιδρυΐδη της Βρετανίας Δρα Ρόμπυν Λιούζ.

Ο Dr Ρόουαν Ουΐλλιαμς, είπε ότι αισθάνθηκε «λύπη» για όσα υπόθηκαν σχετικά με την τελετή , η οποία πυροδότησε ανησυχίες για ειδωλολατρικές συνδέσεις.
«Κάποιοι άνθρωποι έχουν φθάσει σε λάθος συμπέρασμα σχετικά με την τελετή,» είπε.
Η τελετή, η οποία διήρκησε περισσότερο από μία ώρα, άρχισε με πομπή , τυμπανοκρουσίες κ.α..
Στην ίδια τελετή έγιναν Δρυϊδες και άλλα 50 άτομα.
Η ενέργεια αυτή του Ρόουαν Ουΐλλιαμς προκάλεσε «θύελλα διαμαρτυριών», που εξέφραζαν την ανησυχία τους για την ειδωλολατρική τελετή.
Άλλοι έλεγαν «Πώς θα βοηθήσει τώρα τους επισκόπους και ιερείς στην Αφρική που ζητούν από τους ανθρώπους να μείνουν μακριά από την ειδωλολατρία και να ακολουθήσουν τον Χριστό, όταν τον δουν να συμμετέχει σε τέτοιου είδους δραστηριότητες ;»

Τον Αρχιεπίσκοπο Καντέρμπουρι κ. Rowan Douglas Williams υποδέχθηκε σήμερα (25.11.2010) στις 12 το μεσημέρι στην Ι. Αρχιεπισκοπή Αθηνών ο Μακαριώτατος Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ. Ιερώνυμος.

Η συνάντηση διήρκεσε περίπου μία ώρα και πραγματοποιήθηκε παρουσία των Επισκόπων και κληρικών της Ι. Αρχιεπισκοπής, αλλά και των μελών της αντιπροσωπείας της Αγγλικανικής Εκκλησίας που συνοδεύουν τον Αρχιεπίσκοπο του Καντέρμπουρι.

Με ιδιαίτερη χαρά υποδεχόμαστε τον Αρχιεπίσκοπο Καντερβουρίας και Πριμάτο Πάσης Αγγλίας στην Αρχιεπισκοπή Αθηνών» είπε κατά τη διάρκεια της ομιλίας του ο Μακαριώτατος. «Στο πρόσωπό σας», συνέχισε, «διακρίνουμε όχι μόνο έναν άριστο Καθηγητή Πατερικής Θεολογίας, αλλά και τον ειλικρινή φίλο της Ορθοδοξίας και μελετητή και γνώστη της Ορθοδόξου δογματικής διδασκαλίας. !!! Επιπλέον υποδεχόμαστε τον πρώτο εν ίσοις των Επισκόπων της Αγγλικανικής Κοινωνίας, στο πρόσωπο του οποίου αντιπροσωπεύεται η Αγγλικανική Εκκλησία με την οποία μας δένουν μακροχρόνιοι δεσμοί αγάπης και φιλίας. Δεσμοί που πηγάζουν από την αποδοχή κοινών δογμάτων και Εκκλησιαστικών Παραδόσεων !!!, αλλά και από την από κοινού προσπάθεια, κυρίως μέσω του θεολογικού διαλόγου, εν αγάπη και αληθεία, υπερνικήσεων των υφισταμένων διαφορών που μας χωρίζουν».

«Στο πρόσωπό σας», υπογράμμισε, «διακρίνουμε τον διάδοχο του Έλληνα το γένος, Αγίου Θεοδώρου του Τάρσεως !!! που έγινε Αρχιεπίσκοπος Καντερβουρίας και μεταλαμπάδευσε στις Βρετανικές νήσους τη θρησκευτική και θύραθεν παιδεία των Ελλήνων». Και σημείωσε: «Κατά τη στιγμή αυτή δεν μπορούμε να μη θυμηθούμε και τις ωραίες μορφές των Βρετανών φιλελλήνων που προσέφεραν τόσα πολλά, ακόμα και αυτή τη ζωή τους, ορισμένοι, στη μικρή μας πατρίδα, ιδίως κατά την ελληνική επανάσταση».

http://www.archdiocese.gr/index.php?option=com_content&view=article&id=686:-25112010&catid=19:2010-01-26-08-03-09&Itemid=268

                                                   ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ

Τί να πρωτοπεί κανείς γία αύτά πού ακούσαμε στήν υποδοχή ενός άρχιαιρεσιάρχη – μάγου δρυίδη :

1) άριστος Καθηγητής Πατερικής Θεολογίας !!!!

2) μελετητής και γνώστης της Ορθοδόξου δογματικής διδασκαλίας !!!

3) Αγγλικανική Εκκλησία με την οποία μας δένουν μακροχρόνιοι δεσμοί αγάπης και φιλίας. Δεσμοί που πηγάζουν από την αποδοχή κοινών δογμάτων και Εκκλησιαστικών Παραδόσεων !!!

4) «Στο πρόσωπό σας», υπογράμμισε, «διακρίνουμε τον διάδοχο του Έλληνα το γένος, Αγίου Θεοδώρου του Τάρσεως !!!

Τά 2 πρώτα άποτελόυν άπλή ανοησία , τό 3ο ΠΡΟΔΟΣΙΑ καί τό 4ο ΒΛΑΣΦΗΜΙΑ !!!

Φτάσαμε λοιπόν σ αυτή τήν κατάντια ; Νά θεωρούνται τά περιφερόμενα καρναβάλια μάγων καί Αιρετικών (πού μέχρι γυναίκες καί όμοφυλλόφυλους έχουν χειροτονήσει έπισκόπους), Διάδοχοι Άγίων καί Μαρτύρων τής Έκκλησίας  ; Τί άλλο μάς άπομένει νά δούμε ;

Φωτογραφίες από την Θ. Λειτουργία που παρέστη ο Αρχιεπίσκοπος Καντέρμπουρι

Θεία Λειτουργία τελέστηκε σήμερα Κυριακή, 28 Νοεμβρίου 2010 στον Ιερό Ναό του Αγίου Δημητρίου στον ομώνυμο Δήμου Αγίου Δημητρίου, ιερουργούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Μεσσηνίας κ. Χρυσοστόμου.

     ΦΙΛΗΜΑΤΑ ΙΟΥΔΑ

Στην Θεία Λειτουργία παρέστη ο Αγγλικανός Αρχιεπίσκοπος Καντέρμπουρι κ. Ρουόμαν Ουίλιαμς, ολοκληρώνοντας σήμερα την επίσκεψη του Ελλάδα

Στο σύντομο χαιρετισμό του, ο Αρχιεπίσκοπος Καντέρμπουρι ευχαρίστησε τον Αρχιεπίσκοπο κ. Ιερώνυμο και τους συνεργάτες του για την Αβραμιαία φιλοξενία των ημερών.

Να σημειωθεί, ότι ο Αγγλικανός Αρχιεπίσκοπος κ. Ρουόμαν Ουίλιαμς ήταν προσκεκλημένος της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών.

Τέλος, ο κ. Ουίλιαμς ξεναγήθηκε από τον προϊστάμενο του ιερού ναού Αγίου Δημητρίου π. Ματθαίο Χάλαρη στο πνευματικό κέντρο, καθώς και σε άλλες αίθουσες του ναού.

http://www.romfea.gr/index.php?option=com_content&view=article&id=6446:2010-11-28-12-54-18&catid=23:1009-12-18-08-37-13

Ιεροί Κανόνες

ΚΑΝΩΝ ΜΕ’, ΤΩΝ ΑΓΙΩΝ ΑΠΟΣΤΟΛΩΝ

«Επίσκοπος, ή Πρεσβύτερος, ή Διάκονος αιρετικοίς συνευξάμενος, μόνον, αφοριζέσθω, ει δε επέτρεψεν αυτοίς, ως κληρικούς ενεργήσαι τι, καθαιρείσθω».

Ερμηνεία

Ο παρών Κανών διορίζει, ότι όποιος Επίσκοπος, ή Πρεσβύτερος, ή Διάκονος ήθελε συμπροσευχηθή μοναχά, αλλά όχι και να συλλειτουργήση με αιρετικούς ας αφορίζηται. Επειδή όποιος με τους αφωρισμένους συμπροσεύχηται (καθώς τοιούτοι είναι οι αιρετικοί), πρέπει να συναφορίζηται και αυτός, κατά τον Ι’ των αυτών Αποστόλων.
Ει δε και εσυγχώρησε εις τους αιρετικούς αυτούς να ενεργήσουν κανένα λειτούργημα, ωσάν κληρικοί, ας καθαίρηται, επειδή όποιος κληρικός συλλειτουργήσει με καθηρημένους (καθώς τοιούτοι είναι και οι αιρετικοί, κατά τον Β’ και Δ’ της Γ’) συγκαθαιρείται και αυτός, κατά τον ΙΑ’ των Αποστόλων. Πρέπει γαρ τους αιρετικούς να μισούμε και να αποστρεφώμεθα, αλλά όχι ποτέ και να συμπροσευχώμεθα με αυτούς ή να συγχωρούμεν εις αυτούς να ενεργήσουν τι εκκλησιαστικόν λειτούργημα, ή ως κληρικοί, ή ως ιερείς.

Συμφωνία

Ο δε ΞΕ’ Αποστολικός λέγει, ότι όποιος εμβή εις συναγωγήν αιρετικών δια να προσευχηθή, κληρικός μεν ων, ας καθαίρηται, λαϊκός δε, ας αφορίζηται. Η δε εν Λαοδικεία, κατά μεν τον ΣΤ’ αυτής, δεν συγχωρεί να εμβαίνουν οι αιρετικοί εις την εκκλησίαν, κατά δε τον ΛΒ’ δεν πρέπει, λεγει να λαμβάνει τινάς τας παρά των αιρετικών ευλογίας, οι οποίες είναι αλογίες, και όχι ευλογίες, αλλά ουδέ πρέπει να συμπροσεύχηται τινάς με αιρετικούς ή σχισματικούς κατά τον ΛΓ’ της αυτής.
Ο δε ΛΔ’ αναθεματίζει τους αφίνοντας τους μάρτυρας του Χριστού και πορευομένους εις τους ψευδομάρτυρας των αιρετικών. Ο δε Θ’ Τιμοθέου δεν συγχωρεί να στέκονται παρόντες αιρετικοί εν τω καιρώ της Θείας Λειτουργίας, έξω μόνον αν υπόσχωνται να μετανοήσουν, και να αφήσουν την αίρεσιν.
Αλλά και ο Θ’ της εν Λαοδικεία αφορίζει τους Χριστιανούς όπου πηγαίνουν εις τα κοιμητήρια, ή μαρτύρια των αιρετικών δια να προσευχηθούν, ή χάριν ιατρείας των ασθενών αυτών.
Αλλά ούτε πρέπει να συνεορτάζη κανείς Χριστιανός με τους αιρετικούς, ούτε να δέχηται τα παρ’ αυτών πεμπόμενα εις αυτόν δώρα της εορτής των, κατά τον ΛΖ’ της αυτής εν Λαοδικεία.

http://www.impantokratoros.gr/95F6275C.el.aspx

Πηγή http://anavaseis.blogspot.com/2010/12/blog-post_7789.html

 

Σχολιάστε

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: