Παγκόσμια χρηματοπιστωτική και Τραπεζική δικτατορία

Τό Χρήμα ώς Χρέος.

Η «μυστική εταιρεία» κρίνει τις τύχες του κόσμου. Κορυφαίοι τραπεζίτες συνεδριάζουν σε θέρετρο του Γουαϊόμινγκ.

Η χρεωκοπία της Αργεντινής το 2001. (Ένα αποκαλυπτικό βίντεο).

Τα hedge funds καθορίζουν τις τύχες κρατών και οικονομιών. Από 5,7 τρισ. δολλάρια το 1990 ξεπερνούν πλέον τα 570 τρισ. δολλάρια (κεφάλαια που αντιπροσωπεύουν σχεδόν 10 φορές το παγκόσµιο ΑΕΠ). !!!

Οί Τράπεζες ‘επενδύουν, πωλούν καί στοιχηματίζουν τά λεφτά μας (πολλές φορές ‘ακόμη καί τήν κατάρρευση τους !!!). Τά κέρδη δικά τους, οί ζημιές δικές μας …

«Στοιχήματα» 80 δισ. ευρώ πάνω στο ελληνικό χρέος. Οι νέοι «πολιτικοί κίνδυνοι» των αγορών και το πιθανό «δεύτερο κύμα της κρίσης».

H διαφθορά και ο ηθικός κώδικας της παγκοσμιοποίησης. Mια αναλυση για το διεθνές φαινόμενο στις σχέσεις πολιτικής και οικονομίας με αφορμή το βιβλίο του Γρ. Λάζου «Διαφθορά και αντιδιαφθορά».

Παγκόσμια Χρηματοπιστωτική Δικτατορία . !!!! (Καθημερινή 02.11.1997)

Συνωμοσία τραπεζών βλέπει η αμερικανική κυβέρνηση.

Νέα κόλπα των κερδοσκόπων με τα ελληνικά ομόλογα. Οι κάτοχοι CDS “ανακάλυψαν” τα recovery swaps, μια νέα κερδοσκοπική πατέντα με σκοπό να μη ζημιωθούν στην περίπτωση αναδιάρθρωσης του ελληνικού χρέους.

Εκρηκτική άνοδος στο spread πάνω από τις 1.300 μονάδες εν μέσω αβεβαιότητας για την αναδιάρθρωση χρέους. Η διεθνής οικονομική μαφία στήνει πάρτυ κερδοσκοπιάς.

Συνέδριο των 800 πιο ισχυρών τραπεζιτών του πλανήτη, οργανώθηκε στη Βιέννη. Ο Τζορτζ Σόρος επισήμανε την ανάγκη μετάβασης σε ένα άλλο σύστημα γιατί ο καπιταλισμός όπως τον γνωρίζουμε έχει χρεοκοπήσει. !!!

Οι φήμες των επίμονων κερδοσκόπων. Τράπεζες, επενδυτικοί οίκοι και χρηματιστές χτυπούν την Ελλάδα για να πλήξουν την ευρωζώνη και το ευρώ.

Πόλσον, Ρουμπίνι, Σόρος, Σβάρτζμαν, Μαντέλ. Η συνάντηση στη Νέα Υόρκη τών κερδοσκόπων με στόχο την Ελλάδα.

Σώζει ή θάβει το ευρώ ο Τρισέ; ξένοι οικονομολόγοι δηλώνουν με πάσα βεβαιότητα ότι θα ανακοινώσει αύξηση των επιτοκίων του ευρώ κατά 25 μονάδες βάσης, στο 1,25% ενώ προβλέπεται αυξηθούν συνολικά κατά 75 μονάδες βάσης, στο 1,75% έως τα τέλη του 2011.

Ο Αμερικανός οικονομολόγος κ. Κοτλίκοφ δεν εμπιστεύεται τη δημοσιονομική λογιστική για τον υπολογισμό των ελλειμμάτων. Υπολογίζει το δημόσιο χρέος των Ηνωμένων Πολιτειών σε 200 τρισ. δολάρια ή στο 840% του ΑΕΠ. !!!

Γράψτε ένα σχόλιο

Υποβολή σχολίου

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Αλλαγή )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Αλλαγή )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Αλλαγή )

Connecting to %s

Follow

Get every new post delivered to your Inbox.

Join 31 other followers